IMG 8844

Je vertrouwde woning verlaten, is vaak een erg grote stap. Het vraagt veel moed en het gaat dikwijls gepaard met onzekerheid en verdriet.

Met ons hart voor ouderen doen we er alles aan om jou op je gemak te stellen. Je kan hier tot rust komen en tegelijk genieten van de dingen die je graag doet, met de mensen die je graag ziet.

Een thuis met zo weinig mogelijk zorgen, veilig en warm.

In hartje Menen tussen het groen en vlakbij het centrum vind je onze voorziening. Verwacht geen kale muren of klinische uniformen. Wij zijn een huis en trekken die lijn zoveel mogelijk door.

IMG 20230213 140427975 HDR

Zorgteam 1

Dit zorgteam bevindt zich op de eerste verdieping en biedt plaats aan 49 bewoners. Het zorgteam is onderverdeeld in 3 leefgroepen: 't Lindeboomke, Kolleblomme en Akkerwinde. Respectievelijk een beschermende en twee open afdelingen voor personen met dementie.


DSC04711

Zorgteam 2

Dit team bevindt zich op de tweede verdieping en biedt eveneens plaats aan 49 bewoners.

Zorgteam 2 bestaat uit 3 leefgroepen: Leiemeers, Vestinge en Cortryckpoorte.

Leiemeers is een leefgroep voor de gerontopsychiatrische bewoner die aangepaste zorg nodig heeft. De kleinschaligheid en het bouwconcept geven de mogelijkheid om specifieke zorg aan te bieden in een thuisklimaat.

In de leefgroepen Vestinge en Cortryckpoorte kan iedere zorgbehoevende oudere persoon zich huisvesten. De persoonlijke wensen om zowel individueel als in groep de dag door te brengen, worden zoveel mogelijk gerespecteerd.

Contactpersonen

Image
Karien Verbeke
Teamleider sociale dienst
Marine
Marine Verhoest
Medewerker sociale dienst en woonassistent
Pauline Dezwarte
Pauline Dezwarte
Diensthoofd Zorgteam 1
IMG 1043 2
Delfien Wyffels
Diensthoofd Zorgteam 2

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.