IMG 6442

Je vertrouwde woning verlaten, is vaak een erg grote stap. Het vraagt veel moed en het gaat dikwijls gepaard met onzekerheid en verdriet.

Met ons hart voor ouderen doen we er alles aan om jou op je gemak te stellen. Je kan hier tot rust komen en tegelijk genieten van de dingen die je graag doet, met de mensen die je graag ziet.

Een thuis met zo weinig mogelijk zorgen, veilig en warm.

In hartje Menen tussen het groen en vlakbij het centrum vind je onze voorziening. Verwacht geen kale muren of klinische uniformen. Wij zijn een huis en trekken die lijn zoveel mogelijk door.

Wie hier woont, kan zichzelf zijn. Als we de coronatijden even wegdenken, zijn wij een heel open en warmmenselijk huis. Je gaat en staat waar je wilt, je nodigt familie en vrienden uit wanneer je wilt, zonder daarbij rekening te moeten houden met bezoekuren.

IMG 20553 2

Zorgteam 1

Dit zorgteam bevindt zich op de eerste verdieping en biedt plaats aan 49 bewoners. Het zorgteam is onderverdeeld in 3 leefgroepen: 't Lindeboomke, Kolleblomme en Akkerwinde. Respectievelijk een beschermende en een open leefgroep voor personen met dementie en een leefgroep voor de zorgbehoevende oudere persoon zonder een (duidelijk) dementieprofiel.

Contactpersoon

Diensthoofd Pauline Dezwarte
T +32 (0)56 52 17 45
E zorgteam1@htw.be

DSC04711

Zorgteam 2

Dit team bevindt zich op de tweede verdieping en biedt eveneens plaats aan 49 bewoners.

Zorgteam 2 bestaat uit 3 leefgroepen: Leiemeers, Vestinge en Cortryckpoorte.

Leiemeers is een leefgroep voor de gerontopsychiatrische bewoner die aangepaste zorg nodig heeft. De kleinschaligheid en het bouwconcept geven de mogelijkheid om specifieke zorg aan te bieden in een thuisklimaat.

In de leefgroepen Vestinge en Cortryckpoorte kan iedere zorgbehoevende oudere persoon zich huisvesten. De persoonlijke wensen om zowel individueel als in groep de dag door te brengen, worden zoveel mogelijk gerespecteerd.

Contactpersoon

Diensthoofd Delfien Wyffels
T +32 (0)56 52 17 32
E zorgteam2@htw.be

Extra

Praktische informatie

Dagprijs
  • Een standaard éénpersoonskamer kost € 62,34 per dag
  • Een kamer met terras kost € 64,34 per dag
  • Een grote kamer kost € 66,52 per dag
  • Een grote kamer (nieuw) kost € 66,82 per dag
Folder

Meer informatie in onze folder

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.