IMG 8170

Bistro

Ontdek onze sfeervolle bistro in het hart van ons woonzorgcentrum! Het is de ideale ontmoetingsplaats voor bewoners, familieleden en vrienden. Neem plaats aan een gezellige tafel en geniet van de levendige sfeer in onze bistro. Je kunt er verhalen delen, herinneringen ophalen of gewoon ontspannen met een goed glas. Onze vrijwillige uitbaters staan altijd klaar om je met de glimlach te verwelkomen!

Tip: proef zeker ons huisbier, Terwalleke blond of bruin!

Elke dag open van 14u30 tot 17u30
Pool

Pool

Naast onze bistro, in de bibliotheek komt plezier en ontspanning samen rondom onze pooltafel! Of je nu een doorgewinterde poolspeler bent of gewoon op zoek bent naar wat recreatieve activiteiten, onze pooltafel staat voor je klaar.

Bij ons kun je gratis gebruikmaken van onze pooltafel en genieten van spannende potjes pool met vrienden, familie of collega’s. Onze bibliotheek biedt de perfecte setting en onze pooltafel is van hoge kwaliteit en zorgvuldig onderhouden, zodat je een optimale speelervaring hebt.

Kom langs en ontdek zelf waarom pool zo’n populair en vermakelijk spel is. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen veel plezier te hebben rondom onze pooltafel!

WZC Huize Ter Walle Menen 3046 0421

Kwizien

Ons Kwizien is een gezellige keuken in onze voorziening waar je kan genieten van kookactiviteiten en intieme familiemomenten. Onze speciaal ontworpen keuken is de ideale plek om samen te komen, te koken en te genieten van heerlijke maaltijden.

In ons Kwizien brengen we mensen samen en creëren we herinneringen. Onze keuken is uitgerust met moderne apparatuur en een ruime, comfortabele tafel waar je kan koken, dineren en tijd kan doorbrengen met je dierbaren. Of het nu gaat om een gezellige kookworkshop, een familiediner of een speciale gelegenheid, Kwizien biedt de perfecte setting.

Om gebruik te maken van het Kwizien, kan je eenvoudig een reservatie maken. Neem contact op met het onthaal en informeer naar de beschikbaarheid. We verwelkomen je graag!

WZC Huize Ter Walle Menen 3045 0421

Fitness

Ben je op zoek naar een actieve en gezonde levensstijl, zelfs op oudere leeftijd? Binnen Huize Ter Walle begrijpen we het belang van regelmatige lichaamsbeweging en het behoud van een fit lichaam. Daarom bieden we voor elke cliënt een bewegingsprogramma op maat aan, speciaal ontworpen en met ondersteuning van ons beweegteam. Ons beweegteam bestaat uit kinesisten en ergotherapeuten die je op elk toestel begeleiden en zorgen voor de juiste mate aan inspanning.

Onze seniorenfitness is uitgerust met een scala aan moderne apparatuur die is afgestemd aan jouw behoeften. Of je nu je conditie wil verbeteren, spieren wil versterken of gewoon actief wil blijven, we hebben de juiste toestellen voor jou. Je kan genieten van de loopband, roeimachines, verschillende MOTOmeds, hometrainers, de NuStep, variatie aan gewichten,… Op die manier kan je ook van beweging genieten wanneer je minder mobiel bent.

Ook de medewerkers van Huize Ter Walle zijn welkom om voor of na hun shift te sporten in onze fitness. Op elke leeftijd geldt namelijk “een gezonde geest in een gezond lichaam”!

Wens je meer informatie rond onze seniorenfitness en de verschillende mogelijkheden, spreek gerust een onthaalmedewerker aan. We helpen je graag!

Kapper

Kapster aan huis

Binnen onze voorziening is een perfect kapsel nooit veraf, Purdey werkt namelijk vanuit het moderne kapsalon op het gelijkvloers. Ons kapsalon is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van alle cliënten. Purdey staat klaar om je te voorzien van een frisse nieuwe look, een stijlvolle snit of een mooie kleurbehandeling. We begrijpen dat persoonlijke verzorging belangrijk is en streven ernaar om je een aangename en ontspannen ervaring aan te bieden.

Het maken van een afspraak kan eenvoudig aan het onthaal. Kom langs in ons kapsalon in huis en geef je haar de aandacht die het verdient. We kijken er naar uit om je te verwelkomen en je te helpen stralen met een stijlvol kapsel!

IMG 5205

Beautysalon

Bij ons kan je genieten van een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, verzorgd door een zorgkundige met bijkomende kwalificaties als schoonheidsspecialiste. Het bijzondere aan onze dienstverlening is dat zelfs zwaar zorgbehoevende cliënten gebruik kunnen maken van onze behandelingen. Of je ne behoefte hebt aan een epilatie, gezichtsverzorging of manicure, wij staan klaar om je te verwennen.

Ons salon is uitgerust met een ultra comfortabele behandelstoel van Lemi, waarbij jouw comfort te allen tijde voorop staat. We begrijpen dat het belangrijk is om je op je gemak te voelen en te genieten van een ontspannende ervaring.

We werken daarnaast ook met hoogwaardige producten en technieken om de beste resultaten te bereiken. Of je nu wilt ontspannen, je huid wil verbeteren of op zoek bent naar een nieuw kleurtje voor op je nagels, wij staan voor je klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en laat je verwennen in ons beautysalon. Meer informatie kan je verkrijgen aan ons onthaal. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen en je te helpen stralen!


Max

Huishond Max

Max, onze instellingshond, maakt sinds februari 2020 deel uit van de medewerkersequipe van Huize Ter Walle. Max volgde een intensieve opleiding bij Hachiko vzw, maar werd omwille van gezondheidsklachten afgekeurd als assistentiehond. Dat betekende een kans voor Huize Ter Walle om hem als instellingshond aan te werven. Na een intensieve opleiding en verschillende examens mocht roedelleider Yana Wielfaert, zorgkundige, Max eindelijk in de armen sluiten en meenemen naar huis. Sinds die dag komt Max mee met Yana naar het werk om tijd te vertoeven bij de bewoners. Max houdt ook rekening met de minder grote dierenliefhebbers.

Yana: "Mijn leven is veranderd sinds ik Max in huis nam. Ik voel me rijker en wat nog mooier is: Max heeft het leven van heel wat bewoners veranderd. Hij geeft kleur en geeft betekenis aan het leven. Hoe Max een glimlach op de gezichten van de bewoners kan toveren, is niet te omschrijven. Het maakt me ontzettend fier."

Je kan de avonturen van Max volgen op instagram: _max.tagram_

Rolstoelfiets

Rolstoelfiets

Binnen Huize Ter Walle bieden wij een rolstoelfiets aan waarmee je samen met je familielid of een medewerker in de rolstoel kan een genieten van een fietstocht. Deze rolstoelfiets is een speciaal ontworpen fiets waarbij een rolstoel op het fietsframe gemonteerd is, zodat je in een rolstoel comfortabel kan zitten terwijl je wordt voortbewogen door een begeleider die fietst.

De rolstoelfiets biedt vele voordelen:

  • Een rolstoelfiets stelt je in staat om van buitenactiviteiten te genieten. Het geeft je de mogelijkheid om frisse lucht op te snuiven, de natuur te ervaren en bekende of nieuwe plaatsen te verkennen.
  • Door het gebruik van de rolstoelfiets ben je interactief met familieleden, vrienden, medewerkers of andere fietsers. Het is een geweldige manier om verbonden te blijven met anderen en deze prachtige ervaring te delen met je dierbaren.
  • Rolstoelfietsen zijn ontworpen met het oog op veiligheid en comfort. Ze hebben stabiele frames, veiligheidsgordels en andere functies om ervoor te zorgen dat je als passagier veilig blijft tijdens het fietsen. Bovendien kan je genieten van de rit, zonder je zorgen te hoeven maken over het balanceren of besturen van de fiets.

De rolstoelfiets kan je als familielid of kennis zelf besturen na een korte uitleg van ons Beweegteam. Vraag gerust meer uitleg aan het onthaal en we helpen je graag verder om te genieten, zonder zorgen, van de vele fietstochtjes in de zomer.

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.