MG 4611

Welkom, vrijwilliger!

Welkom bij ons woonzorgcentrum, waar vrijwilligers een onmisbare schakel vormen in het creëren van een warme en betrokken leefomgeving voor onze bewoners. Wij geloven dat vrijwilligerswerk niet alleen een prachtige manier is om iets terug te geven aan de gemeenschap, maar ook een kans biedt om waardevolle vriendschappen te sluiten en nieuwe ervaringen op te doen. Bij ons woonzorgcentrum zijn er talloze mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, waardoor jij een verschil kunt maken en een positieve impact kunt hebben op het leven van anderen.

Vrijwilliger
Kaffielut'n

Ben je een liefhebber van heerlijke koffie en gezelligheid? Kom dan onze bistro versterken als vrijwilliger. Als barman/barvrouw verwelkom je niet alleen onze bewoners en bezoekers, maar schenk je ook warmte en een luisterend oor. Een glimlach, een vriendelijk woord en een lekker drankje maken het verschil voor hen.

Leutemakers

Hou je van creativiteit en het organiseren van leuke activiteiten? Dan is vrijwilligerswerk in onze activiteiten- en fitnesswerking iets voor jou! Je kunt je talenten inzetten om bewoners te begeleiden bij spelletjes, knutselactiviteiten, sportieve oefeningen en nog veel meer. Met jouw enthousiasme en passie voor sociale interactie kun je het leven van onze bewoners verrijken en hen laten genieten van betekenisvolle momenten.

3
Heilige boontjes

Voor vrijwilligers met een hart voor spiritualiteit en religie bieden we ook mogelijkheden binnen onze pastorale activiteiten. Als vrijwilliger kun je bewoners begeleiden bij misvieringen. Je kunt een bron van troost en steun zijn, en een waardevolle rol spelen in het spirituele welzijn van onze bewoners.

Handige Harry's

Beschik je over technische vaardigheden en vind je voldoening in het oplossen van praktische problemen? Dan kun je bij ons woonzorgcentrum je talenten benutten in onze technische dienst. Of het nu gaat om het repareren van kleine apparaten, het onderhouden van faciliteiten of het assisteren bij eenvoudige klusjes, jouw expertise draagt bij aan het comfort en welzijn van onze bewoners.

IMG 20230428 153345232
Transporteurs

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor het ziekenvervoer en het begeleiden van bewoners bij ziekenhuisbezoeken en doktersafspraken. Jouw aanwezigheid en ondersteuning tijdens deze vaak spannende momenten kan een wereld van verschil maken. Het bieden van geruststelling, een luisterend oor en praktische hulp is van onschatbare waarde voor onze bewoners.

Babbellut'n

Als vrijwilliger kun je persoonlijke aandacht schenken aan bewoners die behoefte hebben aan een-op-een gesprekken, gezelschap of voorleessessies. Jouw bezoekjes kunnen een lichtpuntje zijn in het leven van onze bewoners en bijdragen aan hun welzijn en geluk.

2

Wat jouw interesses, vaardigheden of beschikbaarheid ook zijn, er is altijd een rol voor jou als vrijwilliger in ons woonzorgcentrum. Of je nu een paar uur per week, maand of jaar kunt bijdragen, jouw aanwezigheid en betrokkenheid maken het verschil. We waarderen elke inzet en bieden een ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, leren en waardevolle ervaringen kunt opdoen.

Word een deel van ons gepassioneerde team van vrijwilligers en ervaar zelf de voldoening en dankbaarheid die voortkomt uit het zorgen voor anderen. Samen kunnen we een gemeenschap creëren waarin elk individu wordt gekoesterd en waarin iedereen zich thuis voelt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe jij kunt bijdragen als vrijwilliger in ons woonzorgcentrum.

Samen kunnen we een wereld van verschil maken!

Contactpersonen

Angelique 2
Angelique Rubrecht
Verantwoordelijke vrijwilligerswerking

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.