Hart voor ouderen bezoek

Contactformulier

Maak hier uw keuze
Wij gebruiken je gegevens enkel in het kader van dit bericht en houden deze een week bij. We willen je graag persoonlijk aanspreken en vragen hiervoor optioneel je naam.
Wzc

Contact info

WZC Huize Ter Walle
vzw C.I.G.B
Kortrijkstraat 126
8930 Menen

T. +32 (0)56 52 17 40
F.
+32 56 53 02 46
E.
info@htw.be

Plan

Multimodaal bereikbaarheidsplan

WZC Huize Ter Walle is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als u met de wagen komt, moet u rekening houden met de beperkte parkeermogelijkheid op het domein van het woonzorgcentrum. In de nabijgelegen straten (o.a. Het Leopoldplein en de zwemkomstraat) kan u eveneens gratis parkeren.

Met de bus

Vlakbij de ingang van het woonzorgcentrum is er een bushalte, waar zowel bussen richting Roeselare als Kortrijk stoppen. Het gaat hierbij over de buslijnen 40, 42, 54 en 55.

Verschillende bussen van de Lijn (en van TEC vanuit Wallonië) rijden van en naar Menen.

DE LIJN

40 Kortrijk-Menen

40 Menen-Kortrijk

43 Menen-Komen

43 Komen-Menen

44 Menen Station -St.Jozef \Ter Beke \Nieuwe Tijnwijk

54 Menen-Beitem-Roeselare

54 Roeselare-Beitem-Menen

55 Roeselare-Moorslede-Menen

55 Menen-Moorslede-Roeselare

81 Menen-Rekkem-Lauwe-Marke-Kortrijk

81 Kortrijk-Marke-Lauwe-Rekkem-Menen

84 Ieper-Wervik (Geluwe)-Menen-Moeskroen

84 Moeskroen-Menen-Wervik (Geluwe)-Ieper

Wij raden aan de website van De Lijn of TEC te raadplegen voor de correcte uurregeling.

Met de trein

Het station van Menen ligt op wandelafstand van het woonzorgcentrum. Het station bevindt zich op de lijn Kortrijk-Poperinge.

De uurregeling vind u terug op de website van de NMBS.

Met de wagen

WZC Huize Ter Walle heeft een kleine parking voor medewerkers en bezoekers. Vanaf de Kortrijkstraat richting het centrum is het betalend parkeren. In sommige omliggende straten kunt u wel gratis parkeren (o.a. Leopoldplein en de Zwemkomstraat).

Wegbeschrijving

Vanuit Antwerpen – Brussel – Gent

Via de E17 richting Kortrijk – volg ter hoogte van afrit 2-Hoog-Kortrijk de R8 Kortrijk – rij op de R8 richting Kortrijk-West - na ongeveer 4,9 kilometer kies je de twee linkerrijstroken om vervolgens de afrit A19 te nemen richting E403/Ieper/Menen/Gullegem/Brugge – hou links aan en rij door op de A19 – neem afrit 2-Menen – ga op het einde van de afrit naar links, richting Menen (N32) – volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg N8 naar Wevelgem/Centrum/P -Route/AZ Delta/Politie te nemen – sla rechtsaf naar de Kortrijkstraat/de N8 – neem op de rotonde de 2e afslag naar de kortrijkstraat/de N32b/de N8 – neem op de rotonde de 1e afslag naar de Kortrijkstraat 126 (WZC Huize Ter Walle)

Vanuit Ieper

Volg de A19 richting Menen-Kortrijk - neem afrit 2-Menen – ga op het einde van de afrit naar links, richting Menen (N32) – volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg N8 naar Wevelgem/Centrum/P -Route/AZ Delta/Politie te nemen – sla rechtsaf naar de Kortrijkstraat/de N8 – neem op de rotonde de 2e afslag naar de kortrijkstraat/de N32b/de N8 – neem op de rotonde de 1e afslag naar de Kortrijkstraat 126 (WZC Huize Ter Walle)

Vanuit Brugge – Roeselare

Volg de E403 richting Kortrijk – volg bij het knooppunt 1-Moorsele de rechterrijstrook om de borden A19 richting Ieper/Menen te volgen – neem afrit 2-Menen – ga op het einde van de afrit naar links, richting Menen (N32) – volg de rechterrijstrook om de verbindingsweg N8 naar Wevelgem/Centrum/P -Route/AZ Delta/Politie te nemen – sla rechtsaf naar de Kortrijkstraat/de N8 – neem op de rotonde de 2e afslag naar de kortrijkstraat/de N32b/de N8 – neem op de rotonde de 1e afslag naar de Kortrijkstraat 126 (WZC Huize Ter Walle)

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.