Opening vernieuwd Centrum voor Dagverzorging en Centrum voor Kortverblijf

2020

WZC Huize Ter Walle Menen 3051 0421

Op 29 november 2020 is het nieuwe CDV klaar voor de opening. Het team springt een gat in de lucht, want hun nieuw centrum is klaar voor de opening. Dat wordt "Vermaak" van de bovenste plank!

WZC Huize Ter Walle Menen 3053 0421

Op 10 december 2020 is de gloednieuwe bistro af. Door Covid-19 moest we nog even geduld uitoefenen, alvorens we er gezellig samen konden zijn.

Op 1 april 2021 ging dan ook het nieuw Centrum voor Kortverblijf open. Vier prachtige en ruime kamers waar bewoners gedurende enkele weken kunnen verblijven.

Twee jaar na opening, op 9 september 2022, vierden we plechtig onze nieuwbouw, bestaande uit het centrum voor dagverzorging 't Vermaak, centrum voor kortverblijf en de bistro, de fitness, het kapsalon en 't kwizien.

De genodigden werden warm onthaald en rondgeleid doorheen het gebouw.

Dankzij deze nieuwbouw willen we ons beter in de markt positioneren in een stad waar het aanbod aan woonzorgcentra erg groot is. Ook staan we voor de uitdaging om het bestaande gebouw klaar te maken voor de toekomst. Het gebouw uit 1999 is inmiddels al één van de oudste van Menen. De cafetaria werd intussen omgevormd tot een gezellige bistro en ook de inkomhal werd gemoderniseerd.

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.