2 FEBRUARI 2024

Milka-actie voor ons couplebed

Milka
Couplebed

In ons woonzorgcentrum dragen we met trots en toewijding palliatieve zorg hoog in het vaandel. Streven naar een zorgzaam en liefdevol afscheid vormt de kern van de missie van onze werkgroep palliatieve zorgen. Wij erkennen hierbij de onschatbare waarde van nabijheid en geborgenheid.

Wanneer het levenseinde nadert, koesteren wij het verlangen van naasten om dichtbij te zijn. In onze gastenkamer bieden wij reeds de mogelijkheid aan naasten om comfortabel te overnachten, maar we streven ernaar om een extra dimensie toe te voegen aan deze kostbare momenten. Daarom introduceren wij met vreugde het couplebed.

Het couplebed is geen gewoon bed, het is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten bij elk type zorgbed. Zo biedt het de mogelijkheid voor naasten om op een intieme en geruststellende manier samen te rusten. Dit bed is meer dan een praktisch meubelstuk; het is een gebaar van liefde en begrip, een blijk van onze toewijding aan het welzijn van de bewoners en hun dierbaren.

Los van palliatieve situaties schept het couplebed ook mogelijkheden om partners nog eens samen te laten slapen. Met andere woorden: het biedt ons heel wat mogelijkheden om geborgenheid mogelijk te maken.

Milkachocolade

Hoe deelnemen?

Om de aankoop te realiseren, starten we vanaf februari met onze Milka-actie! Elk verkocht verrassingspakket van Milka brengt ons dichter bij de aankoop van het couplebed.

De eerste actie loopt tot Pasen:

Bestellen kan tot 29 februari 2024

Ophaalmomenten:

  • Maandag 25 maart tussen 16u en 18u
  • Woensdag 27 maart van 14u tot 16u
  • Vrijdag 29 maart van 16u tot 18u

Overtuig je ook je vrienden en familie om liefde voor zorg en chocolade te laten samensmelten?

P.S. De persoon met het meest aantal bestellingen op zijn naam, krijgt een leuke attentie!

Namens de palliatieve werkgroep wensen we je alvast hartelijk te danken voor je steun!

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.