01 MAA 22

Kennismaking diensthoofd zorgteam 1

Icon 6

Diensthoofd zorgteam 1

Pauline Dezwarte

Ik ben Pauline Dezwarte, 29 jaar oud, en woonachtig in Sint-Eloois Winkel. Ik ben trotse mama van mijn 2 zoontjes Arthur en Louis. Ik ben in 2012 afgestudeerd als verpleegkundige en werkte voordien bijna 8 jaar als zelfstandige thuisverpleegkundige.

Huize ter Walle is mij niet vreemd, toen ik nog student was heb ik hier enkele jaren vakantie- en weekendwerk gedaan. Ik ben blij dat ik de kans krijg om mij als diensthoofd te profileren. Samen met het zorgteam wil ik een meerwaarde betekenen, niet alleen voor onze bewoners maar ook voor jullie als familie. Mijn deur staat altijd open voor jullie!

Pauline Dezwarte
Jella Dooms

Mijn naam is Jella Dooms en ik ben 37 jaar. Ik ben 20 jaar samen met mijn partner Mathieu en we hebben geen kinderen in ons leven. Wij houden van reizen, uit eten gaan en samen gaan cruisen bij mooi weer met de auto.

Ik ken Huize Ter Walle sinds ik hier op stage kwam. Na veel jaren als student ben ik hier als zorgkundige gestart in 2004. Intussen heb ik veel doorgroeimogelijkheden gekregen. Zo heb ik hier mijn studies als verpleegkundige kunnen vervolmaken en mocht ik daarna aan de slag als palliatief referente.

Vanaf 1 maart combineer ik mijn job als palliatief referente met mijn nieuwe functie als eerste verantwoordelijke. Mijn taak hierbij is om deeltijds Paulien te ondersteunen.

Jella dooms

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.