01 AUG 21

Maak kennis met de nieuwe diensthoofden!

Icon 6

Het was een spannende zomer in onze voorziening. We zochten én vonden een nieuw diensthoofd voor zorgteam 1 en zorgteam 2. Met trots stellen we hen aan u voor:

Diensthoofd zorgteam 1

Isabelle Carette

Ik ben Isabelle (43) en ik woon in Menen samen met mijn man en 2 kinderen . Ik ben enthousiaste mama van Thibo en Brent. Ik werkte ruim 18 jaar in thuiszorg toen ik 4 jaar geleden een nieuwe weg in sloeg: verpleegkundige in Huize Ter Walle. Toen de vacature van diensthoofd vrijkwam, heb ik geen seconde getwijfeld. Samen met het team wil ik een meerwaarde betekenen voor de bewoners. We zijn er voor jullie! Mijn deur staat altijd open.

IMG 1005 2

Diensthoofd zorgteam 2

Delfien Wyffels

Ik ben Delfien (32) en woon in Wevelgem. Ik ben een trotse mama van 3 kinderen: Jasmine, Jade en Matz. In 2010 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige. Na mijn studies ben ik meteen beginnen werken in Huize Ter Walle waar ik de kans kreeg om te groeien naar de verpleegkundige die ik op de dag van vandaag ben. Ik hoop met deze nieuwe uitdaging nog verder te groeien zodat ik ook als diensthoofd een meerwaarde kan betekenen voor onze bewoners en hun families. Samen met het team zal ik streven naar de beste zorgen voor onze bewoners.

In mijn vrije tijd ben ik actief in de turnclub Go4gym Wevelgem als bestuurslid en als trainer van de allerkleinsten. De overige vrije momenten gaan volledig naar mijn kinderen en het invullen van hun hobby's, want ook zij zijn enorm geëngageerd in alles wat ze doen.

IMG 1043 2

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.