Max

Huishond max

Onze Max fleurt ons huis op met zijn aanwezigheid, maar houdt ook rekening met de minder grote dierenliefhebbers. Een lieve knuffelbeer voor ons allen!


Pool

Bistro

Gezelligheid troef!

Geniet met je familie in onze gezellige bistro. Deze wordt volledig uitgebaat door een mooie equipe vrijwilligers en is dagelijks open in de namiddag van 14u30 tot 17u30.

Tip: proef en geniet van ons huisbier "Terwalleke"!

WZC Huize Ter Walle Menen 3046 0421

Kwizien

Een huiselijke keuken en eettafel om gezellig te koken en te tafelen. Het Kwizien wordt niet alleen gebruikt binnen onze eigen activiteiten, maar kan zeker ook gereserveerd worden zodat de familiefeesten nog steeds bij jou thuis georganiseerd kunnen worden!

WZC Huize Ter Walle Menen 3045 0421

Fitness

Onze moderne fitness draait op volle toeren en wordt begeleid door onze kinesisten en ergotherapeuten. Een gezonde geest in een gezond lichaam!

WZC Huize Ter Walle Menen 3041 0421

Kapster aan huis

Onze huiskapster Purdey geniet sinds kort van een gloednieuw kapsalon. Een perfect kapsel steeds dicht in huis!

Beautysalon

Beautysalon

Vanaf vrijdag 2 september is het mogelijk om een schoonheidsbehandeling vast te leggen binnen WZC Huize Ter Walle, alle cliënten zijn welkom!
Het beautysalon werd uitgerust met een ultra comfortabele behandelstoel van Lemi, waardoor comfort op elk moment primeert. Doordat de behandelingen verzorgd worden door een zorgkundige met bijkomende kwalificaties als schoonheidsspecialiste kunnen zelf zwaar zorgbehoevende cliënten gebruik maken van deze dienstverlening.

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.