Dagverzorgingscentra

 

 

 

 

Voor wie?

Het dagverzorgingscentrum van Huize Ter Walle wil tegemoetkomen aan de behoefte van zorgbehoevende mensen (ouderen in de eerste plaats, maar ook jongere zorgvragers) om langer thuis te kunnen wonen.

Een team van deskundig personeel geeft u de kans om op een zinvolle manier de dag door te brengen in een aangename sfeer. Hieronder vindt u alvast de nodige informatie.

 

Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Jorick Cappon, centrumleider van het dagverzorgingscentrum op 056/52.17.35. Informeer tevens bij uw mutualiteit over een tegemoetkoming in de dagprijs.

 

 

Verloop

 

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een heerlijk kopje koffie. Daarna wordt er een gezellig samenzijn aangeboden. We lezen de krant, praten over de actualiteit...
Omstreeks half twaalf drinken we allen een lekkere tas soep, gevolgd door een warme maaltijd met dessert. Na de maaltijd krijgt u de kans om wat te rusten.


Om 14 u wordt er opnieuw een kopje koffie aangeboden. Daarna volgt een namiddagactiviteit; beweging en dans, muzieknamiddag, dessertennamiddag, gezelschapsspelen, een wandeling of uitstap,... Iedereen is vrij al dan niet deel te nemen. Wie liever gezellig wat napraat of de krant leest, kan dit ook.


Om 16u30 eindigt de activiteit en maken we ons klaar om huiswaarts te vertrekken. Omstreeks 17 u komt het busje aan.

 

 

Wanneer?

Iedereen is welkom elke werkdag vanaf 8u30 tot 17u30. In het weekend en op feestdagen is het dagverzorgingscentrum open tussen 9u30 en 16u.

 

 

Vervoer

U kunt ervoor kiezen om gebracht en afgehaald te worden door familie of vrienden. Wanneer dit echter niet mogelijk is, zorgt het dagverzorgingscentrum zo nodig voor aangepast vervoer met een liftbus. U kunt 's morgens thuis worden opgehaald en 's avonds thuisgebracht. Hiervoor hebbenwij een samenwerkingsverband met het OCMW Menen. U wordt dan opgehaald tussen 9u en 10u.
De prijs hiervan bedraagt 3,00 euro per rit binnen groot Menen (straal van 6 km).

 

 

Prijs

- Volledige dag 19,88 euro

- Vervoer per rit 3,25 euro

 

 

Folders

 

Klik hier om door te gaan naar de folder van 't Vermaak

 

- klik hier om door te gaan naar de folder van 't Parkhuis

 

Keer terug