Welkom bij Huize Ter Walle!

Zorg op maat in een échte thuis

Update Covid-19

 

Dinsdag, 11/08/2020

 

Beste bezoeker

 

In tijden van crisis is het juist erg belangrijk om duidelijk te communiceren met alle betrokken partijen. Wij vinden het dan ook belangrijk om u op regelmatige tijdstippen te informeren over de stand van zaken m.b.t. Covid-19 binnen onze voorziening.


Sedert 17 april zijn er geen bijkomende vastgestelde besmettingen met het Covid-19 virus noch bij de bewoners noch bij de medewerkers.


Interne kleurcodes

In de organisatie wordt er gebruik gemaakt van kleurcodes, nl.:
- Groen: er is een vaccin beschikbaar;
- Geel: verhoogde waakzaamheid is aanbevolen;
- Oranje: er werd bij 1 cliënt of bij 1 medewerker een besmetting met het Covid-19 virus bevestigd en/of de risicocoëfficiënt in Menen is hoger dan 20.01;
- Rood: er werden meerdere besmettingen met het Covid-19 virus vastgesteld en/of de risicocoëfficiënt in Menen is hoger dan 50.01.


Op 11 augustus is de risicocoëfficiënt in Menen 20.86 ( > 20.01) hierdoor bevindt onze organisatie zich in code oranje.

 

Hieronder vindt u in een notendop wat dit betekent voor onze bezoekregeling. Een uitgebreid schrijven werd op dinsdag gemaild naar alle betrokkenen.

Indien u onze mails niet ontvangt, gelieve uw gegevens door te sturen naar info@htw.be. Noteer daarbij de betrokkenheid met één van onze bewoners.

 

Vragen, opmerkingen en suggesties kunnen eveneens doorgestuurd worden naar het mailadres van de voorziening via info@htw.be of kunnen mondeling uitgesproken worden bij ieder contactmoment.

 

We stellen alles in het werk om jouw vraag correct en tijdig te beantwoorden.

 

Tot slot blijven wij ons engageren om U op de hoogte te brengen van verdere ontwikkelingen. U ontvangt bericht van zodra er zich veranderingen voor doen in de situatie.

 

 

Bedankt voor uw vertrouwen,
Debbie Janssens
Algemeen directeur WZC Huize Ter Walle


 


 

Keer terug